Ga naar hoofdinhoud

Loop je al langere tijd rond met rugklachten en hebben eerdere behandelingen deze klachten niet verholpen? De OriGENE-behandelmethode kan je de verlichting geven waar je naar zoekt.

Voor welke klachten is OriGENE-therapie geschikt?

De OriGENE-behandeling is bedoeld voor langdurige rugklachten. Als je er al lange tijd mee rondloopt en maar niet herstelt, dan is deze methode mogelijk de oplossing.

Waaruit bestaat OriGENE-therapie?

Het OriGENE-concept maakt een –volledig op jouw situatie afgestemde behandeling van rugklachten mogelijk. De methode zich op de oorzaak van de klachten, in plaats van de focus te leggen op het bestrijden van de symptomen. De behandeling wordt onder begeleiding en toezicht van onze fysiotherapeut uitgevoerd op het OriGENE-behandeltoestel.

Het OriGENE-toestel wordt afgesteld op onder meer je klachten, lengte, gewicht, kracht en mogelijkheden. Het toestel combineert daarnaast een aantal belangrijke eigenschappen. Zo wordt de strekbeweging van de onderrug volledig geïsoleerd doordat bijbewegingen van benen en bekken onmogelijk worden gemaakt.

Een wekelijkse sessie op het OriGENE-toestel duurt gemiddeld 15 tot 20 minuten. De totale behandelduur is ongeveer 10 tot 12 weken.

Back To Top